Gigi Becali a vorbit despre renunțarea la FCSB - „Deci eu vreau 15 milioane!”

Gigi Becali a fost întrebat ce transferuri are de gând să facă în perioada de mercato din vară, dar a spus că FCSB nu va fi activă pe piața transferurilor, afirmând că dorește să renunțe la fotbal.

Noi 12, 2022 - 14:00
Urmărește-ne peGoogle news
Gigi Becali a vorbit despre renunțarea la FCSB - „Deci eu vreau 15 milioane!”
Foto: Captură Video

„Numai... Bat spre retragere. Ce înseamnă asta? Nu mai cheltuiesc bani și încerc să mai reduc cheltuielile. Să dau 150.000 de euro pentru academie nu e în regulă. Dau 50.000 de euro.

La prima echipa la fel. Văd ce pot da afară la vară, că le expiră contractele. Nu le-am mai făcut contracte lungi, că nu mai sunt fraieri. Văd ce expiră, ce pot să vând. Trebuie să reduc cheltuielile încet, încet. Nu poți să știi încotro merge lumea. Pandemie, război... Nu poți să îi dai seama.

Eu vreau doar banii pe care i-am dat. Am dat 9,3 milioane de dolari când am transformat echipa, când am furat echipa cum zice... Am furat echipa, dar am dat 9,3 milioane de dolari, când erau banii cât roata carului. Și mai vreau 6 milioane, bani dați de mine. Deci eu vreau 15 milioane!

Dacă văd că Tavi crește, o dau fără Tavi. Pe el vreau să iau eu banii. Ce, nu găsesc soluții juridice?”, a spus Gigi Becali la ProArena.