Sală de jocuri de noroc din Sfântu Gheorghe, jefuită de doi bărbați cu cagule

Doi bărbaţi suspectați că au intrat într-o sală de jocuri din municipiul Sfântu Gheorghe, de unde au sustras aproximativ 5.000 de lei, au fost reţinuţi de poliţişti, scrie Libertatea.ro, care preia informații furnizate de IPJ Covasna.

Noi 7, 2022 - 21:49
Urmărește-ne peGoogle news
Sală de jocuri de noroc din Sfântu Gheorghe, jefuită de doi bărbați cu cagule
Foto: Pixabay/ Imagine cu caracter ilustrativ

Jaful a avut loc în noaptea de 5 spre 6 noiembrie, la ora 5:00. Inițial, cei doi suspecți au furat un autoturism, cu care s-s-au deplasat la sala de jocuri. Cu cagule pe cap și mănuși, pentru a nu lăsat amprente, ei au lovit un agent de pază şi au luat aproximativ 5.000 de lei de la casieră.

Ulterior, poliţiştii au identificat doi bărbaţi, de 23 şi 34 de ani, bănuiţi de săvârşirea infracţiunii, care au fost localizaţi în parcarea unui centru comercial din Sfântu Gheorghe.

Suspecții au fost imobilizaţi de poliţişti şi conduşi la sediul IJP Covasna pentru cercetări, fiind ulterior reţinuţi pentru 24 de ore. Ei vor fi prezentaţi organelor judiciare.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sfântu Gheorghe, pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie calificată şi furt în scop de folosinţă.

Bărbatul de 23 de ani, despre care există indicii că ar fi condus autoturismul, nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, în consecinţă acesta este cercetat şi pentru săvârşirea infracţiunii de conducere fără permis.

Autoturismul folosit a fost găsit abandonat în extravilanul municipiului Sfântu Gheorghe şi a fost predat proprietarului.