Şeful Serviciului Imigrări din Galaţi, comisar şef Ciprian Şimu, a murit după ce maşina în care se afla s-a ciocnit cu un camion

Accidentul a avut loc duminică spre luni în jurul orei 1.30, pe DN 21 E 584, între localităţile Iazu şi Bărăganul, din judeţul Ialomiţa.

Noi 7, 2022 - 11:53
Noi 7, 2022 - 19:27
Urmărește-ne peGoogle news
Şeful Serviciului Imigrări din Galaţi, comisar şef Ciprian Şimu, a murit după ce maşina în care se afla s-a ciocnit cu un camion
Foto: Comisar Șef Ciprian Şimu

Şeful Serviciului Imigrări din Galaţi, comisar şef Ciprian Şimu, a murit în noaptea de duminică spre luni după ce maşina în care se afla alături de familia sa s-a ciocnit cu un TIR condus de un cetăţean ucrainean.

Comisarul şef conducea maşina personală, în care se mai aflau soţia şi copilul celor doi, când, la un moment dat, s-a produs impactul cu un TIR.

”Din cercetări a reieşit că evenimentul rutier s-a produs ca urmare a coliziunii dintre un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 41 de ani, din municipiul Galaţi şi un TIR condus de un cetăţean ucrainean, în vârstă de 58 de ani. În urma impactului a rezultat decesul conducătorului autoturismului, precum şi vătămarea corporală a unei femei în vârstă de 38 de ani şi o minoră în vârstă de 12 ani”, transmite IPJ Ialomiţa. Conducătorul TIR-ului a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul indicând o valoare negativă.

Cercetările sunt continuate pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

„Cuprinși de durere, tristețe și lacrimi, polițiștii din cadrul Inspectoratului General pentru Imigrări își exprimă profundul regret pentru trecerea vremelnică la cele veșnice a colegului nostru, comisar de poliție Șimu Ciprian, șeful Serviciului pentru Imigrări al Județului Galați. Transmitem familiei îndoliate sincere condoleanțe si ne rugăm Bunului Dumnezeu să-i dea putere să treacă peste această imensă pierdere! Ne vom aminti cu drag de tine! Odihnește-te în pace!”, au transmis colegii de la Inspectoratul General pentru Imigrări.

Sursa: StirilePROTV