Tavanul unui restaurant din Brăila s-a prăbușit, în timpul unei petreceri

Tavanul fals al unui restaurant din munincipiul Brăila s-a prăbușit peste mese, duminică seară. În momentul prăbușirii, în restaurant erau aproximativ 60 de persoane. Toți oamenii au reușit să iasă singuri de sub dărămături.

Noi 7, 2022 - 06:49
Noi 7, 2022 - 07:07
Urmărește-ne peGoogle news
Tavanul unui restaurant din Brăila s-a prăbușit, în timpul unei petreceri
Foto: ISU Brăila

La Brăila a fost activat planul roșu de intervenție după ce un tavan fals s-a prăbușit peste aproximativ 60 de persoane care luau parte la un eveniment privat. Trei oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale. 

"La un restaurant din municipiul Brăila s-a prăbuşit tavanul fals din rigips pe o suprafaţă de aproximativ 250 mp. Tavanul a căzut peste mese. În restaurant se aflau 60 de persoane, care s-au autoevacuat. A fost activat Planul roşu de intervenţie. A fost activată grupa operativă la nivelul ISU Brăila.

La faţa locului s-a deplasat şi inspectorul şef al ISU Brăila. Trei persoane au primit îngrijiri medicale (două cu traumatism cranio-cerebral minor şi una cu atac de panică) din partea echipajelor SAJ. Nu au necesitat transportul la spital", se arată într-un comunicat al ISU Brăila, citat de Adevărul.ro.