Șofer prins de radar cu 270 km/h pe autostrada A1

Un şofer de 25 de ani a fost amendat şi a rămas fără permisul de conducere, după ce a circulat pe autostrada A1 cu 270 km pe oră, pe un sector de drum unde limita de viteză este de 100 km pe oră.

Noi 5, 2022 - 18:44
Urmărește-ne peGoogle news
Șofer prins de radar cu 270 km/h pe autostrada A1
Foto: IPJ Arad

Bărbatul circula cu maşina pe sectorul Pecica- Nădlac.

”La data de 05 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Brigăzii Autostrazi- Biroul de Politie Autostrada A1 Deva-Nădlac au desfăşurat activităţi pentru creşterea gradului de siguranta rutieră acţionând pe tronsonul de autostradă Pecica-Nadlac. În cadrul activităţilor desfăşurate a fost depistat pe Autostrada A1 la km. 573, sensul de deplasare Arad - Nadlac, un autoturismul rulând cu viteza de 270 km/h, cu 170 mai mult decât limita maximă admisă pe acest sector de drum (limitat la 100 km/h)”, a transmis IPJ Arad.

Şoferul a fost amendat cu 1.305 lei, fiindu-i suspendat dreptul de a conduce pentru o perioada de 120 zile.

”Recomandăm conducătorilor de vehicule să respecte limita legal admisă de viteza, să pastreze o distanţă de siguranţă faţă de vehiculul din faţă, să utilizeze luminile de întâlnire când circula pe autostradă şi să manifeste atenţie sporită în conducere pentru a ajunge în siguranţă la destinaţie”, mai transmis reprezentanții IPJ Arad.