Un tânăr s-a sinucis când a aflat că femeia cu care vorbea pe Internet de un an era de fapt un bărbat de 64 de ani

Daniele, un tânăr de 24 de ani din Italia, s-a sinucis după ce a aflat că iubita cu care vorbea pe Internet era de fapt un personaj fictiv inventat de un bărbat de 64 de ani. Băiatul nu a reușit să facă față șocului emoțional și și-a luat zilele.

Noi 4, 2022 - 16:56
Urmărește-ne peGoogle news
Un tânăr s-a sinucis când a aflat că femeia cu care vorbea pe Internet de un an era de fapt un bărbat de 64 de ani
Imagine cu caracter ilustrativ

Acesta a descoperit că iubita pe care a cunoscut-o pe chat era de fapt un bărbat care voia să-l înșele și cu care a vorbit mai bine de un an și jumătate. Întâmplător, băiatul a găsit pe un alt site pozele pe care respectiva persoană i le-a trimis. Când a întrebat ce se întâmplă, bărbatul de 64 de ani i-a recunoscut ce s-a întâmplat. Acesta i-a recunoscut că scopul discuțiilor era acela de a-l manipula.

În cele 18 luni de discuții, au fost zile în care Daniele și cea despre care credea că este fata de care s-a îndrăgostit au vorbit și 17 ore în continuu, iar relația virtuală a numărat peste 8000 de mesaje.

Din cauza frustrării și rușinii, tânărul și-a luat viața. Acesta a fost găsit spânzurat de mama sa, cu un bilet lângă el.

„Nu ți-am spus niciodată, dar îți doresc o lume bună...“, a scris tânărul, conform Corirre della Sera.

Avocații au încercat în ultimii ani să caute în legislație cum să îl incrimineze pe cel care l-a înșelat pe tânăr, însă decizia instanței a fost doar de o amendă în valoare de 825 de euro.