Ciucă și Ciolacu au uitat să-l invite pe ministrul Apărării la un eveniment legat de armată și apărare

Premierul Nicolae Ciucă și președintele Camerei Deputaților Marcel Ciolacu au uitat să-l invite, miercuri, pe ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, la un eveniment care viza exact ... apărarea și armata.

Noi 2, 2022 - 14:03
Noi 2, 2022 - 14:09
Urmărește-ne peGoogle news
Ciucă și Ciolacu au uitat să-l invite pe ministrul Apărării la un eveniment legat de armată și apărare
Foto: Captură Video

Premierul a recunoscut că nu l-a chemat nimeni pe ministrul Apărării, deoarece el a crezut că îl va anunța Ciolacu pe Tîlvăr, acesta fiind, de altfel, membru PSD. La rândul său, Ciolacu a crezut că ministrul va fi anunțat de Guvern.

”Domnul ministru abia a reușit să preia portofoliul, ieri. A fost o chestiune de necorelare între noi ... Și am crezut că îl anunță domnu președinte Ciolacu. Dânsul a considerat că anunț eu..
Sincer, eu m-am gândit ăăă ... că poate este bine să vedem .. ăăă și la nivelul de lider și politic toată această ... ăăă .. întreprindere de aici, astfel încât pe baza strategiei care se pregătește la nivelul Ministerul Economiei să luăm decizia politică prin care să reorientăm industria de apărare.

Domnul ministru va veni aci împreună cu domnul ministru al economiei atunci când vor considera că este necesar să discute elemente tehnice specifice celor două ministere. Pentru noi a fost important să vedem partea de viitor, a ceea ce urmează să se desfășoare, pentru a putea să luăm decizii în concordanță cu ceea ce avem de făcut pentru industria de apărare” - a explicat Nicolae Ciucă.

Fabrica are o suprafaţă de 9.000 de metri pătraţi. Investiţia este de 50 de milioane de euro şi este realizată în cadrul offsetului aferent contractului de înzestrare a Armatei Române cu vehicule produse de IVECO Defence.

Marcel Ciolacu a subliniat că este un business de succes, tot ce se produce aici rămâne în înzestrarea armatei şi, în opinia sa, este un exemplu de bună practică. 

Sursa: Pro TV