Maia Sandu, vizită oficială la București - Întrevederi cu președintele Klaus Iohannis și cu premierul Nicolae Ciucă

Liderul de la Chișinău va participa la Conferința Internațională „Femeile parlamentare din România și promovarea egalității de gen ca angajament național”, organizată de Parlamentul României.

Noi 1, 2022 - 06:46
Noi 1, 2022 - 07:00
Urmărește-ne peGoogle news
Maia Sandu, vizită oficială la București - Întrevederi cu președintele Klaus Iohannis și cu premierul Nicolae Ciucă
Foto: Presidency.ro

De asemenea, șefa statului se va întâlni cu membrii Clubului Oamenilor de Afaceri din Basarabia.

În aceeași zi, Maia Sandu va avea întrevederi bilaterale cu președintele României, Klaus Iohannis, și cu prim-ministrul Nicolae Ciucă.

Administrația Prezidențială a României a anunțat că șeful statului, Klaus Iohannis o va primi marți, 1 noiembrie, la Palatul Cotroceni pe președinta Republicii Moldova, începând cu 13:15. 

Potrivit anunțului publicat de Administrația Prezidențială din Republica Moldova, în cadrul vizitei de lucru, liderul de la Chișinău va participa la Conferința Internațională „Femeile parlamentare din România și promovarea egalității de gen ca angajament național”, organizată de Parlamentul României.

Potrivit programului premierului Nicolae Ciucă, la ora 12:00 va participa la Conferința internațională “Femeile parlamentare din România și promovarea egalității de gen ca angajament național”, iar la ora 15:00 va avea o întrevedere cu președinta Republicii Moldova, Maia Sandu.