O polițistă din Buzău s-a sinucis cu arma din dotare - Tot azi un agent s-a împușcat în sediul poliției Dej

O polițistă din Buzău s-a sinucis cu arma din dotare. Este al doilea om al legii care își ia viața astăzi.

Oct 31, 2022 - 13:17
Urmărește-ne peGoogle news
O polițistă din Buzău s-a sinucis cu arma din dotare - Tot azi un agent s-a împușcat în sediul poliției Dej
Foto: Colaj Poliția

Un incident șocant a avut loc, luni, în județul Buzău. O poliţistă s-a sinucis cu pistolul din dotare, la locuinţa sa. Este al doilea om al legii care își ia viața astăzi.

Conform primelor informaţii, poliţista se afla în timpul serviciului, dar incidentul a avut loc la domiciliul său din cartierul Dorobanţi din municipiul Buzău.

Reprezentanţii IPJ Buzău au confirmat incidentul, precizând că ancheta este în desfăşurare.

Poliţista era angajată la Secţia Poliţie Rurală Mărăcineni.

„Astăzi, în jurul orei 11.00, polițiștii din Buzău au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie s-a sinucis în timp ce se afla în apartamentul de domiciliu, într-un bloc de locuințe, din municipiul Buzău.

Imediat după sesizare, polițiștii s-au deplasat la fața locului, stabilind că este vorba de o femeie în vârstă de 36 de ani, încadrată ca agent de poliție la Inspectoratul de Poliție Județean Buzău, începând cu anul 2009, absolventă a Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascar" Câmpina.

În cauză se va întocmi dosar penal pentru clarificarea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în acest scop urmând a se efectua necropsia”, au transmis reprezentanții IPJ Buzău.

Un alt incident șocant a avut loc în sediul Poliţiei Dej. Un agent de poliţie s-a împuşcat în cap cu armamentul din dotare.

Poliţistul a suferit leziuni grave şi a fost transportat de urgenţă la spital.

„La data 31 octombrie, în jurul orei 07.50, la nivelul Poliției municipiului Dej a fost înregistrat un incident cu cadru. Un agent de poliție a suferit leziuni grave, în urma folosirii armamentului. Conform primelor date, acesta s-ar fi împușcat cu armamentul din dotare. 

În cauză, a fost solicitat de urgență, prin apel 112, un echipaj medical, pentru a-i acorda îngrijiri medicale de specialitate.

În acest caz, s-a format o echipă operativă de polițiști specialiști, care desfășoară activități de cercetare, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor în care s-a produs evenimentul", a transmis IPJ Cluj.

Sursa: Realitatea