Polițiști locali amenințați cu bătaia, la Bacău, de un bărbat amendat pentru că depozitase necorespunzător mai multe deșeuri

Doi bărbați, tată și fiu, au fost amendați cu 3.000 lei de Poliția Locală Bacău, pentru că depozitau deșeurile necorespunzător. Unul dintre ei a fost sancționat și pentru că i-a amenințat pe polițiști.

Oct 29, 2022 - 18:09
Urmărește-ne peGoogle news
Polițiști locali amenințați cu bătaia, la Bacău, de un bărbat amendat pentru că depozitase necorespunzător mai multe deșeuri
Foto: Poliția Locală Bacău/ imagine cu caracter ilustrativ

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine Publică și Evidența Persoanei Bacău au surprins joi, 27 octombrie, în timpul activităților de patrulare două persoane, tată și fiu, care depozitau în amestec, la o platformă de gunoi menajer din municipiul Bacău, saci cu materiale feroase, plastice provenite din dezmembrări auto și alte deșeuri.

„Cu ocazia controlului efectuat, una din cele două persoane identificate a amenințat cu acte de violență, totodată proferând injurii și expresii jignitoare la adresa polițiștilor locali”, au precizat reprezentanții Poliției Locale Bacău.

Pentru amenințările adresate polițiștilor, unul dintre bărbați a fost amendat cu 500 de lei, conform legii 61/ 1991. De asemenea, pentru nerespectarea Ordonanței de Urgență 92/2021, cu privire la depozitarea neselectivă a deșeurilor, cei doi bărbați au fost amendați cu 3.000 lei.

„Pe această cale reamintim tuturor faptul că polițiștii locali supraveghează zilnic zonele vizate pentru depozitări ilegale ale deșeurilor și vor lua toate măsurile legale pentru combaterea acestui fenomen”, mai spun reprezentanții Poliției Locale Bacău.