Un fost militar de la Baza NATO Mihail Kogălniceanu şi-a ucis bunicul în fața a doi polițiști - Noi detalii despre crimă

Când unul dintre ofițerii de poliție a încercat să intervină, a fost tăiat pe obraz.

Oct 28, 2022 - 19:44
Oct 28, 2022 - 19:46
Urmărește-ne peGoogle news
Un fost militar de la Baza NATO Mihail Kogălniceanu şi-a ucis bunicul în fața a doi polițiști - Noi detalii despre crimă
Foto: Poliția Română/imagine cu caracter ilustrativ

Datele obținute de jurnaliștii Antena 3 CNN arată că polițiștii ar fi ajuns la locul incidentului la mai bine de o oră după ce au fost chemați. În tot acest timp, fostul militar şi-a ameninţat bunicul, iar primarul a încercat să îl apere.

Scandalul între cei doi a început după ce bătrânul de 87 de ani a rugat o echipă de munciori să îi toarne ciment în faţa curţii şi sub poartă.

Bărbatul de 36 de ani s-a enervat şi a spus că este proprietatea lui.

"Cine e aici proprietar? Tu sau eu?'' L-a întrebat tata pe Ciprian şi Ciprian a spus ''Lasă că îţi arăt eu imediat cine e proprietar!'', a spus mama criminalului.

De aici au început ameninţările.

Bătrânul s-a speriat şi l-a sunat pe primarul comunei Bosanci. Edilul a sunat Poliţia Locală.

Primul ofiţer apelat nu era în timpul serviciului, cel de al doilea nu avea un alt coleg cu care să vină la intervenţie. Abia al treilea poliţist sunat a putut ajunge. Din păcate, prea târziu.

Şi-a ucis bunicul prin două lovituri de cuţit, apoi a atacat un poliţist. Pentru a reuşi să-l imobilizeze, foreţele de ordine au fost nevoie să îl împuşte în picior.

"Dacă ei acţionau la timp, nu s-ar fi întâmplat ce s-a întâmplat. Poliţia a apărut după o oră şi 50 de minute. Nepotul îl amenințase inainte, am spus asta la Poliţie. Dacă ştii că eşti anunţat că cineva intenţionează să îi taie gâtul, tu vii cu mâna in buzunar?", a spus Neculai Miron, primarul comunei Bosanci, pentru Antena 3 CNN.

Fostul genist de la baza Mihail Kogălniceanu şi-a omorât bunicul în faţa poliţiştilor, a mamei şi a tatălui vitreg.

Aceştia povestesc că tânărul ar fi avut probleme şi se schimbase radical de la începutul războiului de la graniţă.

Agresorul a fost reţinut şi pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru ucidere şi ultraj. Va fi audiat prin videoconferinţă.

Sursa: Antena3