Crimă la Suceava - Un bătrân a fost ucis de nepotul său, în fața polițiștilor chemați să întervină

O crimă șocantă s-a petrecut joi în comuna Bosanci, de lângă Suceava. Un bătrân de 87 de ani a fost ucis în fața casei, de nepotul său de 36 de ani. Totul s-a petrecut de față cu oamenii legii veniți la fața locului să aplaneze un conflict între cei doi.

Oct 27, 2022 - 18:47
Oct 27, 2022 - 19:24
Urmărește-ne peGoogle news
Crimă la Suceava - Un bătrân a fost ucis de nepotul său, în fața polițiștilor chemați să întervină
Foto: Captură Video

Agresorul a atacat și polițiștii veniți în ajutor, însă a fost în cele din urmă imobilizat, după ce a fost împușcat de mai multe ori în picioare.

Potrivit anchetatorilor, bătrânul în vârstă de 87 de ani a cerut ajutor la 112, după ce nepotul său devenise agresiv în urma unei dispute. Imediat la fața locului au ajuns doi polițiși, care l-au găsit pe bătrân în fața casei. În timp ce discuta cu oamenii legii, bărbatul de 36 de ani a ieșit din casă cu două arme albe și l-a atacat atât pe bunicul, provocându-i răni grave, care au dus la moartea acestuia la scurt timp.

Individul s-a năpustit și asupra polițiștilor și l-a rănit pe unul din ei la față, în momentul în care agentul a încercat să se apere. Ca să îl oprească, polițiștii l-au împușcat pe bărbat de mai multe ori în picioare.

Sursa: StirilePROTV