Șoferul care a sfidat polițiștii de la rutieră, prins și dus la audieri

Șerban Michelle Antonio, șoferul care i-a sfidat pe polițiștii din București, miercuri seara, 26 octombrie, și a lovit două mașini în fuga sa a fost prins și dus la audieri.

Oct 27, 2022 - 09:45
Urmărește-ne peGoogle news
Șoferul care a sfidat polițiștii de la rutieră, prins și dus la audieri
Foto: Captură Video

Acesta se află la Secția 19 și urmează să fie condus la Brigada Rutieră.

Bărbatul are antecendente penale, în urmă cu doi ani fiind implicat într-un dosar de trafic de droguri.

Antinio Șerban, aflat la volanul unui Mercedes, a fost tras pe dreapta, miercuri seară, polițiști ai Brigăzii Rutiere, pe o stradă din Sectorul 4. Agenții i-au solicitat șoferului, care incălcase mai multe reguli de circulație, să oprească, însă acesta i-a sfidat și a demarat în trombă, lovind două mașină.

Autoturismul a fost dat în atenție și a fost găsit abandonat, la scurt timp, pe o stradă din Sectorul 4.

După acest incident, individul a postat pe rețelele de socializare mai multe înregistrări video în care amenința cu moartea polițiștii.

”Stați, mă, cuminți”, le spune el, printre altele, polițiștilor.

Reprezentanții sindicatul Europol au postat pe Facebook secvențe din filmulețele postate de șofer alături de mesajul:

”Care sunt primele sentimente care vă încearcă atunci când vedeți un astfel de personaj care sfidează orice regulă de circulație și e dispus să treacă cu autoturismul peste jandarmi, polițiști, pietoni?

Lașul din imagine, pe cât de “zmeu” este pe rețelele de socializare, pe atât de laș a fost în momentul în care a fost oprit de echipajul rutier. A fugit cu riscul de a ucide și ulterior, pe o stradă din sectorul 4, și-a abandonat mașina cumpărată din venituri pentru care sigur a plătit taxe și impozite.

Îi recomandăm individului să nu doarmă acasă că e pregătit patul într-unul din centrele de reținere și arestare preventivă”.

Sursa: Ziare.com