Pensionară din Bârlad, plasată sub control judiciar, după ce a furat o borsetă cu 4.000 de lei

O bunicuță din Bârlad a fost reținută de polițiști după ce a sustras din rucsacul unei alte femei o borsetă în care se afla o sumă destul de mare de bani. Femeia în vârstă de 68 de ani a fost plasată sub control judiciar pentru 60 de zile.

Oct 25, 2022 - 20:05
Urmărește-ne peGoogle news
Pensionară din Bârlad, plasată sub control judiciar, după ce a furat o borsetă cu 4.000 de lei
Foto: Pixabay/ Imagine cu caracter ilustrativ

Infracțiunea a avut loc pe data de 23 octombrie 2022, în zona pieţei agroalimentare „Sf. Ilie” din municipiul Bârlad. Bunicuța a furat 4.000 de lei și, în decurs de doar câteva ore, a cheltuit jumãtate din bani.

”În urma cercetãrilor efectuate, poliţiştii bârlãdeni au stabilit faptul cã, în data de 23 octombrie a.c., ora 11:00, persoana bãnuitã de comiterea infracțiunii ar fi sustras din rucsacul purtat pe spate al persoanei vãtãmate, o femeie în vârstã de 66 de ani, din Bârlad, o borsetã în care se aflau 4.000 de lei”, au precizat reprezentanții IPJ Vaslui, potrivit adevărul.ro.

Femeia a fost reținută pentru 24 de ore, apoi a fost plasată sub control judiciar de Judecătoria Bârlad.

„În aceeași zi, 23 octombrie, la ora 17.25, ca urmare a administrării probatoriului, poliţiştii bârlădeni au dispus față de femeia cercetatã mãsura reţinerii, pe o perioadã de 24 de ore. Aceasta a fost prezentatã Parchetului de pe lângã Judecãtoria Bârlad, care a dispus mãsura preventivã a controlului judiciar, pentru 60 de zile.

Cercetãrile sunt continuate de cãtre poliţişti, sub supravegherea Parchetului de pe lângã Judecãtoria Bârlad, în vederea stabilirii şi probãrii întregii activităţi infracţionale a femeii”, a precizat Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al IPJ Vaslui.

Prejudiciul a fost recuperat doar în proporţie de 50%.