Academia de Poliție reacționează după ce Sindicatul Europol a reclamat condiţiile de cazare ale studenţilor - „Sunt tendențioase și nu reflectă fidel realitatea”

Academia de Poliție reacționează după ce Sindicatul Europol a reclamat condiţiile de cazare ale studenţilor, care stau câte 16 într-o cameră și nu au apă caldă. Într-un răspuns oficial, instituția admite că sunt în derulare o serie de lucrări pentru renovarea pavilioanelor de cazare pentru studenți.

Oct 25, 2022 - 18:42
Urmărește-ne peGoogle news
Academia de Poliție reacționează după ce Sindicatul Europol a reclamat condiţiile de cazare ale studenţilor - „Sunt tendențioase și nu reflectă fidel realitatea”
Foto: Europol

Studenții Academiei de Poliție, cazați în condiții mult mai proaste decât în orice penitenciar

Conducerea instituției suține că au fost luate și măsuri pentru a evita pe cât posibil situațiile în care studenții să fie cazați în condiții improprii.

„Majoritatea imaginilor și videoclipurilor prezentate în mass-media și în mediul online sunt tendențioase și nu reflectă fidel realitatea. Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” trece, în prezent, printr-un proces complex de reformă, iar una dintre principalele componente la nivelul căreia este realizată aceasta vizează infrastructura instituției”, a transmis instituția printr-un comunicat de presă.

Despre imaginile publicate de Sindicatul Europol pe Facebook, Academia spune așadar că în mare parte sunt tendețioase și nu reflectă fidel realitatea. Unitatea unde sunt pregătiți viitorii polițiști mai transmite că a luat măsuri pentru ca elevii să fie cazați în condiții decente.

„De asemenea, conducerea Academiei a dispus și măsuri cu efect imediat pentru a evita pe cât posibil situații în care studenții să fie cazați în condiții care nu sunt conforme cu standardele”, se mai arată în comunicat.