O tânără în vârstă de 22 de ani a fost găsită moartă, având semne de violenţă pe corp, pe un câmp, în judeţul Teleorman

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili dacă femeia se afla într-un autoturism al cărui şofer a pierdut controlul direcţiei şi a intrat într-un copac, bărbatul fiind găsit mort, singur în autoturism.

Oct 24, 2022 - 12:29
Urmărește-ne peGoogle news
O tânără în vârstă de 22 de ani a fost găsită moartă, având semne de violenţă pe corp, pe un câmp, în judeţul Teleorman
Foto: Poliția Română/ imagine cu caracter ilustrativ

Trupul neînsufleţit al unei tinere, care prezenta urme de violenţă, a fost găsit în dimineața zilei de luni, 24 octombrie, pe câmpul dintre localităţile Frumoasa şi Bragadiru, de către un bărbat, care a sunat la 112.

Poliţiştii care s-au deplasat la locul indicat au identificat-o pe femeie, fiind vorba despre o tânără din Alexandria, care luna trecută a împlinit 22 de ani.

Reprezentanţi ai Poliţiei judeţene Teleorman au declarat pentru News.ro că femeia nu fusese dată dispărută.

Conform sursei citate, la ora transmiterii acestei ştiri, poliţiştii sub coordonarea unui procuror fac cercetări pentru a stabili dacă există legătură de cauzalitate între decesul tinerei femei şi un accident rutier produs duminică seară, în jurul orei 21:40, în zona respectivă, pe drumul judeţean 506, între localităţile Bujoru şi Bragadiru.

Poliţiştii care au făcut cercetarea la locul accidentului duminică seara au constatat că un bărbat în vârstă de 28 ani, din localitatea Bragadiru, conducea un autoturism în direcţia de deplasare Bujoru- Bragadiru şi a ieşit de pe carosabil, lovindu-se de un copac. În urma impactului, bărbatul a fost găsit mort la locul accidentului.

Trupul femeii a fost transportat la o unitate medicală, în vederea efectuării necropsiei care va stabili cauza decesului.