Polițistul surprins dezbrăcat în mașina de serviciu alaturi de o colegă, a fost pensionat

Un polițist din Vaslui, complet dezbrăcat după o partidă de amor cu o colegă de serviciu, a fost surprins într-o fotografie realizată în vara acestui an. Un binevoitor a trimis fotografia ministrului Bode, informează presa locală.

Oct 24, 2022 - 11:51
Urmărește-ne peGoogle news
Polițistul surprins dezbrăcat în mașina de serviciu alaturi de o colegă, a fost pensionat
Foto: Vremea Nouă

În IPJ Vaslui s-a demarat o amplă anchetă pentru indentificarea polițistului, care s-a finalizat destul de repede, bineînțeles cu sprijinul celor de la Direcția Generală de Informații și Protecție Internă “215”.

Polițistul surprins cu pantalonii în vine a fost pensionat de urgență și scandalul s-a stins. I s-a dat această posibilitate fiindcă a recunoscut din prima și nu a încercat să-i inducă în eroare pe cei care coordonau ancheta.

El s-a scuzat față de colegi spunând că nu a vrut să facă breasla de râs și pur și simplu este victima unei răzbunări. Poza ar fi fost făcută de un individ căruia polițistul i-ar fi făcut un dosar penal pentru trafic de persoane și a fost realizată dintr-un Jeep negru care-l urmărea de ceva vreme, scrie Vremea Nouă.

Interesant este că buclucașa fotografie nu este una profesionistă, ci pare mai degrabă făcută ocazional, de pe un telefon mobil.

După cum se poate observa, pe mașina de Poliție sunt două antene. Cea de pe spate, mai mică, și una în față. Din datele de la cei de la administrativ, astfel de mașini au fost date doar în zona orașului Murgeni. Așa că aria de căutare s-a micșorat considerabil. Inițial, “investigatorii” au bănuit că e vorba de un amantlâc dintre doi șefi de post de la două comune învecinate.