Tânărul care a furat o mașină de Poliție din Sibiu și s-a dat polițist, a fost arestat pentru 30 de zile

Judecătoria Sibiu a dispus sâmbătă arestarea preventivă pentru 30 de zile a tânărului de 23 de ani care a furat o mașină de Poliție și a dat „amenzi” unor șoferi, prezentându-se drept polițist, a informat „Ora de Sibiu”.

Oct 22, 2022 - 19:42
Urmărește-ne peGoogle news
Tânărul care a furat o mașină de Poliție din Sibiu și s-a dat polițist, a fost arestat pentru 30 de zile
Foto: Poliția Română/imagine cu caracter ilustrativ

În noaptea de joi spre vineri, un tânăr de 23 de ani a furat o autospecială de poliţie, apoi a dat „amenzi” unor șoferi, prezentându-se drept polițist.

Iniţial, tânărul fusese oprit în trafic de poliţişti la volanul unei maşini neînmatriculate, pe care a condus-o băut. El a fost dus la o unitate medicală pentru probe biologice, unde s-a stabilit că avea o alcoolemie 0,8, iar apoi la sediul Biroului Rutier Sibiu. După ce a plecat, a furat o mașină de poliție din parcarea Biroului Rutier Sibiu.

Azi, 22 octombrie, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Sibiu a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a tânărului de 23 de ani.

Cercetările vor continua sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, pentru infracțiunile de furt în scop de folosință, furt, uzurparea de calități oficiale, conducerea unui autovehicul având acest drept suspendat, conducere sub influența alcoolului, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.