Sindicaliștii de la Cartel Alfa, protestează în fața Palatului Cotroceni

Protestul sărăciei continuă și astăzi în Capitală. Oamenii s-au strâns de această dată în fața Palatului Cotroceni pentru a-și striga nemulțumirile. Sindicaliștii spun că în timp ce poporul sărăcește, Guvernul continuă să mărească taxele și amână creșterea pensiilor și a salariilor.

Oct 21, 2022 - 12:48
Urmărește-ne peGoogle news
Sindicaliștii de la Cartel Alfa, protestează în fața Palatului Cotroceni
Foto: Captură Video snppc.ro

Protestul din fața președinției, la fel ca și cele care au avut loc în ultimele 2 săptămâni, sunt organizate de sindicaliştii CNS Cartel.

Aceștia exprimă nemulțumirea a sute de mii de angajați, dar și ale românilor de rând, față de majorarea preţurilor energiei, de neaplicarea Legii salarizării şi blocarea negocierilor colective.

"Nici n-a ajuns încă manifestația Cartel ALFA la Controceni, şi Președintele României a anunțat deja ca este necesară o creștere a salariilor (și a pensiilor) proporțională cu rata inflației., a transmis, vineri, CNS Cartel Alfa.

Protestele de la Palatul Controceni sunt punctul final al programului de acțiuni din această săptămână - pentru a-i cere Preşedintelui acțiune şi în ceea ce priveşte controlul prețurilor şi eliminarea speculei din energie, a mai transmis confederația.