Un tânăr de 23 de ani a furat un Duster al poliției rutiere Sibiu și a oprit mașini în trafic, prezentându-se drept polițist

Informația prezentată inițial de un fost agent de poliție, iar apoi a fost confirmată de IPJ Sibiu.

Oct 21, 2022 - 11:07
Urmărește-ne peGoogle news
Un tânăr de 23 de ani a furat un Duster al poliției rutiere Sibiu și a oprit mașini în trafic, prezentându-se drept polițist
Imagine cu caracter ilustrativ

Polițiștii susțin că tânărul a fost oprit inițial în trafic, fiind băut, iar apoi a furat mașina de poliție din parcarea Biroului Rutier Sibiu, scrie Turnul Sfatului.

”În jurul orei 02.55, prin apel 112, un conducător auto a sesizat faptul că, în timp ce se afla pe Bulevardul Mihai Viteazu din municipiul Sibiu, un bărbat îmbrăcat în ținută civilă a coborât dintr-o autospecială de poliție și i-a solicitat permisul de conducere.

De asemenea, persoana care a făcut sesizarea a precizat și faptul că tânărul respectiv s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice”, relatează IPJ Sibiu. Bărbatul a fost prins în cele din urmă și reținut de polițiști.

Fostul agent de poliție, Marian Răduinea susține că bărbatul ar fi jucat la păcănele banii obținuți de la șoferii opriți în trafic.

”În jurul orelor 02:00, un tânăr băut a furat un Duster al Poliției Rutiere Sibiu și a început să se plimbe prin oraș. A oprit câțiva șoferi în trafic, prin diferite cartiere, Țiglari, M. Viteazu, apoi a ajuns pe DN 1, la Veștem.

A oprit și aici câțiva conducători auto, unul i-ar fi dat și o sumă de bani, vreo 5 euro… Apoi a intrat într-un local din zonă, unde a jucat la păcănele și a mai băut o bere!”, a relatat fostul polițist.