Oficial din poliția ucraineană, ucis, la Kiev: A fost surprins de un atac cu rachete, într-o intersecție

Șeful departamentului de infracțiuni cibernetice din cadrul poliției naționale ucrainene a murit luni după ce a fost surprins de un bombardament pe străzile Kievului.

Oct 11, 2022 - 20:11
Urmărește-ne peGoogle news
Oficial din poliția ucraineană, ucis, la Kiev: A fost surprins de un atac cu rachete, într-o intersecție
Foto: Guvernul Ucrainei/Twitter

Rusia a continuat marți valul de atacuri aeriene care a lovit început de luni în toată Ucraina, lăsând mai multe localități în beznă și provocând cel puțin 11 morți și zeci de răniți. Moartea lui Iuri Zaskoka, în vârstă de 41 de ani, tatăl a doi copii, a fost anunțată de șeful Poliției Naționale din Ucraina.

Zaskoka mergea la serviciu când a fost surprins de o rachetă care a lovit într-o intersecție împrăștiind fragmente și incendiind mai multe mașini. El se află printre cei 11 oameni care au murit în urma ploii de rachete rusești de luni.

Rusia a lovit luni 11 obiective de infrastructură ucraineană, inclusiv energetice și civile, în opt zone din Ucraina, potrivit guvernului ucrainean.

Rusia a transmis că a lovit toate țintele desemnate și a promis că va înteți atacurile asupra Ucrainei. Kievul nu a mai fost lovit cu rachete din vară. Sirenele aeriene au răsunat marți în toată Ucraina. Locuitorii au fost îndemnați să stea în adăposturi și să evite să iasă pe stradă.