Bărbat arestat preventiv, după ce a furat un sistem de irigații de la marginea unui sat din Brăila

Un bărbat din Brăila a fost arestat preventiv, deoarece a furat și a distrus sistemul de irigații de la marginea unui sat, care aparținea unei societăți comerciale. Prejudiciul se ridică la 38.000 lei.

Oct 7, 2022 - 21:53
Oct 7, 2022 - 21:55
Urmărește-ne peGoogle news
Bărbat arestat preventiv, după ce a furat un sistem de irigații de la marginea unui sat din Brăila
Foto: Pexels/ Imagine cu caracter ilustrativ

Polițistii au efectuat patru percheziții la domiciliul unui bărbat în vârstă de 33 de ani, din comuna Vădeni, unde au descoperit și ridicat componente ale sistemelor de irigat provenite din furt. Astfel, în baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore pe bărbatul în cauză.

„În noaptea de 2 spre 3 iulie 2022, bărbatul ar fi sustras mai multe componente ale sistemelor de irigații din extravilanul localității Baldovinești, comuna Vădeni, aparținând unei societăți comerciale brăilene. Prejudiciul în valoare totală de 38.000 lei a fost recuperat parțial de polițisti”, a transmis Inspectoratul Județean de Poliție Brăila.

În continuare se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.