FOTO - „Noul Putin”, în viziunea unei reviste din Polonia: I-au pus un calorifer drept mustață

Celebra revistă poloneză Wprost a pus pe coperta celei mai noi ediții o fotografie a șefului Federației Ruse, Vladimir Putin, descris ca un „gaz fuhrer” asemănător cu dictatorul Adolf Hitler.

Oct 2, 2022 - 14:50
Urmărește-ne peGoogle news
FOTO - „Noul Putin”, în viziunea unei reviste din Polonia: I-au pus un calorifer drept mustață
Sursa foto: Kremlin.ru

Publicația analizează modul în care criza energetică din Europa, pe fondul războiului din Ucraina, este joacată în mâinile Kremlinului.

Putin a fost înfățișat cu un calorifer deasupra buzelor, care amintește de mustața lui Hitler. În interiorul ediției, nu doar coperta este dedicată dictatorului rus, ci și trei articole - despre el și războiul pe care l-a declanșat împotriva Ucrainei.

Unul dintre materiale vorbește despre speranța liderului de la Kremlin legată de caloriferele reci care vor „îmblânzi pe ucraineni”. În același timp, jurnaliștii și-au exprimat îndoielile că invadatorii ruși, care plănuiau să cucerească Kievul în câteva zile, sunt capabili să distrugă poporul ucrainean după șapte luni de război.

Un alt articol descrie disponibilitatea Europei de a lupta împotriva șantajului energetic al lui Putin. Autorii au subliniat că propagandiştii ruşi sunt foarte mulţumiţi de prognozele sumbre ale unei ierni fără electricitate şi încălzire, însă Uniunea Europeană poate rezista presiunii Kremlinului.