VIDEO: O româncă de 23 de ani, prostituată, a fost ucisă în bătaie de un client din Austria

O tânără româncă a fost ucisă sâmbătă, 24 septembrie, în Austria, iar noi detalii cutremurătoare ies la iveală în acest caz.

Sep 28, 2022 - 20:45
Urmărește-ne peGoogle news
VIDEO: O româncă de 23 de ani, prostituată, a fost ucisă în bătaie de un client din Austria
Foto: Unsplash/ imagine cu caracter ilustrativ

Medicii legişti au stabilit că Ana Maria, despre care presa locală scrie că ar fi fost prostituată, a fost bătută până la moarte. Conform rezultatului autopsiei, fata de 23 de ani s-a înecat cu propriul sânge și cu vomă, potrivit Observator.

Presupusul criminal, Alexander H., în vârstă de 34 de ani, ar fi contactat-o pe româncă pe internet pentru serviciile de escortă pe care le presta.

Potrivit declarațiilor făcute de austriac în fața anchetatorilor, acesta i-a cerut fetei să vină, sâmbătă seară, la apartamentul lui din districtul Steyr-Land.

Între cei doi ar fi izbucnit o ceartă, legată de prețul cerut de femeie pentru serviciile sexuale. Individul a început să o lovească sălbatic peste față, recunoscând că a bătut-o până la moarte. Ana Maria a fost desfigurată, ucisă cu o violență ieșită din comun. Ulterior, părinții au identificat-o pe tânără cu ajutorul tatuajelor, a declarat purtătorul de cuvânt al procurorului din Steyr, Andreas Pechatschek, potrivit derstandard.at.

Conform rezultatului autopsiei, victima a murit din cauza aspirației de vărsături și sânge", a precizat Pechatschek.

Trupul femeii a fost descoperit duminică, 25 septembrie, după ce o prietenă a sunat la poliție, fiind îngrijorată că nu a putut să o contacteze.

Agresorul a fost descoperit de polițiști tot în apartament, care a fost reținut fără să opună rezistență.