O tânără din Bistrița Năsăud s-a ales cu dosar penal după ce și-a bătut soțul cu o coadă de mătură

O tânără de 23 de ani din satul Ivăneasa și-a luat la bătaie soțul cu o coadă de mătură. Deși a fost bătut măr de soție, bărbatul a refuzat să depună plângere la poliție și să ceară un ordin de protecție împotriva ei.

Sep 25, 2022 - 19:40
Urmărește-ne peGoogle news
O tânără din Bistrița Năsăud s-a ales cu dosar penal după ce și-a bătut soțul cu o coadă de mătură
Foto: Unsplash/ imagine cu caracter ilustrativ

Incidentul s-a petrecut vineri, în satul Ivăneasa din comuna Ilva Mare, județul Bistrița Năsăud. Scandalul a izbucnit de la un lucru cel puțin hilar. Mai exact, bărbatul în vârstă de 34 de ani a hrănit animalele din gospodărie, 30 de bovine și 8 porci, fără a-și consulta soția.Într-un acces de furie, femeia a pus mâna pe o coadă de mătură și a început să-și lovească soțul. Martoră la tot acest scandal a fost fetița lor de doar un an și jumătate.

Alertați de victimă prin 112, polițiștii au sosit la fața locului pentru a aplana conflictul.

Bărbatul bătut de nevastă s-a prezentat apoi la medicul legist, care i-a eliberat adeverința doveditoare că rănile sale necesită 10 zile de îngrijiri medicale, dar nu a dorit să depună plângere la poliție și nici să ceară un ordin de protecție impotriva soției. Femeia s-a ales totuși cu un dosar penal pentru violență în familie.

„Din primele date, un bărbat de 34 de ani, din localitate, ar fi fost agresat fizic de către soția acestuia în urma unui conflict spontan. În urma agresiunii bărbatul a refuzat transportul la spital, refuzând totodată și emiterea unui ordin de protecție provizoriu împotriva femeii. Polițiștii continua cercetările în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunea de violență în familie”, a precizat pentru bistrițeanul.ro, Paul Rodilă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.