Un tânăr de 25 de ani a murit într-un accident rutier produs în Cluj-Napoca

Un accident cumplit a avut loc, duminică dimineața, 25 septembrie, în centrul Clujului. Un tânăr a murit după ce a intrat cu viteză într-un stâlp.

Sep 25, 2022 - 12:25
Urmărește-ne peGoogle news
Un tânăr de 25 de ani a murit într-un accident rutier produs în Cluj-Napoca
Foto: stiridecluj.ro

Tânărul de 25 de ani care a murit în accidentul de pe Calea Moților absolvise Facultatea de Drept.

Acum 11 ore, el a postat pe Facebook imagini de la un restaurant din Cluj-Napoca, scrie stiridecluj.ro.

BMW-ul tânărului a intrat într-un stâlp, autoturismul fiind despicat în două.

Martorii au declarat pentru antena3.ro că acul kilometrajului s-a oprit la 180 km/h.

Polițiștii clujeni au transmis că ancheta este în desfășurare și atunci va fi stabilită viteza cu care a condus tânărul.

„În jurul orei 06:00, pe strada Moţilor, din municipiul Cluj-Napoca s-a înregistrat un eveniment rutier soldat cu decesul conducătorului auto, un tânăr în vârstă de 25 de ani, din municipiul Cluj-Napoca.

Sunt continuate cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc nefericitul eveniment”, a declarat Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

În urma impactului mașina a fost tăiată la propriu în două de către stâlp. Din nefericire, tânărul a fost găsit mort încarcerat în mașină.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca au intervenit în această dimineață la un grav accident rutier petrecut pe Calea Moților din Cluj-Napoca. Apelul de urgență a venit la ora 6:18, iar la fața locului s-au deplasat două autospeciale, precum și un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă. Ulterior, în sprijin a venit și o autospecială cu modul de descarcerare de la Detașamentul 1.

În momentul în care pompierii au ajuns la fața locului, aceștia au găsit un autoturism puternic avariat. Înăuntru se afla un bărbat încarcerat, care prezenta leziuni incompatibile cu viața. Drept urmare, nu s-au mai putut aplica manevre de resuscitare. Mai exact, a fost vorba despre un tânăr în vârstă de 25 de ani. Misiunea pompierilor se va încheia în scurte momente, traficul fiind blocat în zonă”, a transmis ISU Cluj.