Florin Cîţu: Ciolacu să facă reformele din PNRR, nu să cheltuiască banii românilor pe călătorii la Bruxelles

Fostul premier și președinte PNL Florin Cîţu a spus marți, 20 septembrie, că pensiile ar putea creşte şi cu 15% în 2023, că tot nu ar fi depăşită ţinta de 9,4% din PIB stabilită în PNRR și i-a transmis un mesaj liderului PSD, Marcel Ciolacu, cel care a anunțat că poate merge la Bruxelles să negocieze creșterea pensiilor la Comisia Europeană.

Sep 20, 2022 - 20:10
Urmărește-ne peGoogle news
Florin Cîţu: Ciolacu să facă reformele din PNRR, nu să cheltuiască banii românilor pe călătorii la Bruxelles
Foto: Florin Cîțu/ Facebook

Marcel Ciolacu, stai acasă! Pensiile pot să crească şi cu 15% în 2023 şi nu se depăşeşte ţinta de 9,4% din PIB stabilită în PNRR. Românii trebuie să ştie că există spaţiu până în ţintă, dar lipseşte apetitul psd-iştilor pentru reformă. Marcel Ciolacu ar face bine să stea acasă şi să facă reformele din PNRR şi nu să cheltuiască banii românilor pe călătorii la Bruxelles”, a scris Cîţu pe Facebook.

„Terminaţi cu propaganda/manipulările şi treceţi la muncă. În câteva luni trebuie să fie în vigoare legea care diminuează cheltuielile cu pensiile speciale iar la finalul trimestrului I din 2023 trebuie să fie în vigoare reforma pensiilor”, a adăugat senatorul liberal.

Marcel Ciolacu afirmase că este posibil să meargă împreună cu premierul și liderul PNL, Nicolae Ciucă, la Bruxelles, pentru a discuta majorarea pensiilor cu oficialii de la Comisia Europeană. Este vorba despre cheltuielile din PIB cu pensiile, care nu trebuie să depăşească 9,4%.