Tânăr din Vrancea, reținut după ce ar fi violat o fetiță de 11 ani

Poliţiştii din Vrancea au reţinut un tânăr de 19 ani din localitatea Tănăsoaia, bănuit că în cursul serii de vineri spre sâmbătă ar fi violat o fetiţă de 11 ani.

Urmărește-ne peGoogle news
Tânăr din Vrancea, reținut după ce ar fi violat o fetiță de 11 ani
Foto: Poliția Română/ imagine cu caracter ilustrativ

Conform Poliţiei Vrancea, tânărul a fost reţinut în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce în cursul zilei oamenii legii au fost sesizaţi, prin 112, de către o femeie, din comuna Tănăsoaia, cu privire la faptul că, la data de 16 septembrie, în jurul orei 21:00, fiica sa minoră, de 11 ani a fost condusă de un tânăr cunoscut, din aceeaşi localitate, la o stână situată în aceeaşi comună, insă într-un sat apropiat, unde ar fi fost violată de acesta, potrivit Știrile ProTV.

Sâmbătă, poliţiştii l-au identificat pe tânărul de 19 ani şi l-au condus la sediul poliţiei pentru audieri, iar în urma probatoriului administrat, a fost reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Vrancea.

În cursul zilei de duminică, individul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Adjud cu propunere de arestare preventivă.

În acest caz, au fost informaţi şi reprezentanţii DGASPC Vrancea.