Un mire din Bihor își dă nuntașii în judecată după ce l-au aruncat în sus și nu l-au mai prins, la propria nuntă

La un an de când a fost scăpat din brațe de prieteni la nuntă, un mire din județul Bihor își cheamă nuntașii în instanță. Acesta a suferit fracturi grave în urma căzăturii și încă nu și-a revenit complet. Bărbatul cere daune și vrea să-și recupereze toți banii pierduți pe tratamente.

Sep 13, 2022 - 06:18
Sep 13, 2022 - 06:20
Urmărește-ne peGoogle news
Un mire din Bihor își dă nuntașii în judecată după ce l-au aruncat în sus și nu l-au mai prins, la propria nuntă
Foto: Pexels/ Imagine cu caracter ilustrativ

Liviu are 31 de ani, iar de aprope un an se chinuie să se recupereze după accidentul stupid a cărui victimă a fost chiar în noaptea nunți.

La doar o oră de la începere, nuntașii l-au luat prin surprindere pe mire și l-au aruncat în aer. Prima aruncare s-a terminat cu bine, însă, după cea de-a doua nu au reușit să-l mai prindă, iar bărbatul a căzut direct pe podea.

Mirele a fost transportat de urgență la spital cu coloana fracturată în două locuri, iar la câteva zile de la incident a fost transferat în Germania. Liviu a rămas imobilizat la pat și au fost nevoie de aproape 8 luni de recuperare pentru a ajunge într-o stare stabilă, dar în continuare acesta are dureri groaznice.

După toate cele întâmplate, mirele este dezamăgit de atitudinea prietenilor care nu s-au interesat deloc de starea sa de sănătate. Motiv pentru care, bărbatul îi cheamă în instanță pe cei vinovați și vrea să-și recupereze toți banii pierduți pe tratamente. 

Sursa: Realitatea.net