Un polițist a împușcat un câine agresiv, care mușcase o femeie, la Mangalia

Un câine agresiv care muşcase o femeie în Mangalia a fost împuşcat de un poliţist, iar un altul, aflat în apropiere, a fost tranchilizat şi ridicat de lucrătorii de la ecarisaj, relatează duminică HotNews.ro.

Sep 11, 2022 - 16:35
Urmărește-ne peGoogle news
Un polițist a împușcat un câine agresiv, care mușcase o femeie, la Mangalia
Foto: Pixabay/ imagine cu caracter ilustrativ

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a transmis, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Mangalia au fost sesizaţi, duminică, în jurul orei 5.30, prin apel la 112, cu privire la faptul că o femeie a fost muşcată de un câine.

Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă. Întrucât câinele se afla lângă femeie şi avea un comportament agresiv, reprezentând un pericol imediat, unul dintre poliţişti a folosit armamentul din dotare”, se arată în comunicat.

Apoi, femeia în vârstă de 23 de ani a fost dusă la spital pentru îngrijiri medicale.

La faţa locului s-au prezentat lucrători de la ecarisaj din cadrul Primăriei Mangalia, care au ridicat câinele.

Totodată, în zona respectivă a mai fost identificat un alt câine, care a fost tranchilizat şi ridicat de lucrătorii de la ecarisaj.

Poliţiştii din Mangalia continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a întregii situaţii, iar în cauză a fost întocmit un dosar penal.