Polițiștii locali din Alba Iulia vor participa la cursuri de vorbit în public

Măsură unică în țară: polițiștii locali din Alba Iulia vor fi duși la cursuri de vorbit în public pentru că ar fi timorați de discuțiile cu cetățenii și turiștii.

Sep 10, 2022 - 22:12
Sep 10, 2022 - 23:23
Urmărește-ne peGoogle news
Polițiștii locali din Alba Iulia vor participa la cursuri de vorbit în public
Foto: Captură Video

Polițiștii locali din Alba Iulia vor fi duși la cursuri pentru vorbit în public.Șeful instituției a luat această decizie după ce a constatat că polițiștilor locali le este teamă să comunice cu cetățenii.

La o lună de la preluarea funcției, în prima sa conferință, Ciprian Hârceagă, a declarat, potrivit DCNews, că a găsit un colectiv bine închegat, dar într-o stare de debusolare și care trebuie coordonat. Printre cele mai importante probleme pe care noul șef spune că le-a descoperit este că polițiștilor locali le este teamă să comunice cu cetățenii. Imediat, noul șef al instituției a identificat și o soluție: cursuri de comunicare publică.

În acest fel, polițiștii locali ar urma să învețe cum să discute cu cetățenii și cu turiștii din oraș. Cursurile pentru polițistii locali din oraș la Universitatea 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia.

Noul șef al Poliției Locale din Alba Iulia și-a preluat funcția din 1 august.