Un document despre armele nucleare ale unei ţări străine a fost confiscat din domiciliul lui Donald Trump

Un document în care se află informații despre armele nucleare ale unei țări străine ar fi fost descoperit printre documentele confiscate de FBI din reședința fostului președinte american Donald Trump.

Sep 7, 2022 - 06:40
Urmărește-ne peGoogle news
Un document despre armele nucleare ale unei ţări străine a fost confiscat din domiciliul lui Donald Trump
Foto: Pixabay

The Washington Post a publicat marți informații potrivit cărora un document în care se descriu forțele militare ale unei țări străine, precum și capacitățile sale nucleare, a fost găsit printre documentele confiscate de politiția federală în timpul percheziției efectuate la reședința lui Donald Trump.

Publicația nu a oferit mai multe detalii, dar a ținut să precizeze faptul că sursa de la care a aflat informațiile nu a dezvăluit țara despre care este vorba, potrivit adevărul.ro.

Pe data de 8 august, FBI a făcut o percheziție la reședinta lui Donald Trump din Florida. Poliția federală a confiscat cutii cu documente confidențiale pe care fostul președinte american nu le-a returnat după ce a părăsit Casa Albă, deși a primit solicitări de mai multe ori.

The Washington Post nota la câteva zile de la percheziția care a avut loc la Mar-a-Lago că FBI caută documente legate de arme nucleare. Printre documentele confiscate s-ar număra și 18 documente clasificate "top secret".