Florin Cîțu ar putea candida pentru Primăria Capitalei, la alegerile din 2024

Fostul președinte al partidului spune că liberalii trebuie să aleagă un candidat propriu la următoarele alegeri, iar de preferat este să fie economist. Florin Cîțu nu se simte amenințat nici de Ciprian Ciucu, actualul edil al sectorului 6, care a vrut să candideze la Primăria Capitalei la alegerile precedente. PNL a făcut, însă, alianță cu USR și au mers împreună cu Nicușor Dan, care a câștigat scrutinul în fața Gabrielei Firea.

Sep 2, 2022 - 06:53
Sep 2, 2022 - 08:54
Urmărește-ne peGoogle news
Florin Cîțu ar putea candida pentru Primăria Capitalei, la alegerile din 2024
Foto: Florin Cîțu/ Facebook

„Avem deja două experiențe care au arătat clar că nu merge nici cu jurnaliști, nici cu oameni care nu au avut  experiență în domeniul economic până acum. Trebuie profesioniști la Primăria Capitalei, vom vedea atunci”, a declarat, joi, Florin Cîțu, la Parlament.

Întrebat dacă va candida împotriva lui Ciprian Ciucu, actualul primar la Sectorul 6, tot liberal, Florin Cîțu a declarat: „Cred că a spus că nu-l interesează, că e prea greu. Niciodată nu m-am dat înapoi de la o provocare”.

Până în prezent, singurii care au anunțat că vor să candideze în 2024 pentru Primăria Generală au fost actualul edil Nicușor Dan, susținut de PNL, și Gabriela Firea, fostul primar general PSD la PMB.