Cinci persoane au fost reținute, după conflictul din Clejani, oprit de mascați

Cinci bărbați au ajuns după gratii pentru 24 de ore în urma conflictului dintre cele două familii din localitate. În weekend, aceștia au intrat în casele rivalilor și au distrus tot ce au întâlnit în cale.

Aug 30, 2022 - 06:40
Aug 30, 2022 - 06:41
Urmărește-ne peGoogle news
Cinci persoane au fost reținute, după conflictul din Clejani, oprit de mascați
Foto: Poliția Română/ imagine cu caracter ilustrativ

Primele efecte ale intervenâiei organelor legii după conflictul dintre două familii din Clejani de săptămâna trecută, în care au fost rănite mai multe persoane fiind rănite. Au fost reținuți 5 bărbați.

Cei cinci ar fi intrat în curtea unui alt bărbat și au spart geamurile casei. Iar iubita bărbatului a fost rănită de agresori.

Bătăușii, înarmați cu bâte și săbii, s-au alergat pe străzile comunei. Au spart geamuri și au distrus mașini, iar mai multe persoane au fost grav rănite.

Scandalagii nu s-au oprit aici. Membrii aceleiaşi familii ar fi pătruns în curtea locuinţei unui alt bărbat, unde ar fi distrus două geamuri ale casei. Ei au mai spart geamurile unei mașini, apoi ar fi distrus uşa de acces a unei alte locuinţe, un geam al casei şi un telefon mobil al unei femei. Apoi ar fi intrat şi în curţile locuinţelor a doi bărbaţi, unde, și acolo, ar fi distrus uşile de acces şi geamurile celor două locuinţe.

Polițiștii i-au identificat pe făptași. Este vorba despre cinci bărbați, toți membri ai aceleași familii, cu vârste cuprinse între 16 și 41 de ani. Aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore și sunt acuzați de lovire, violare de domiciliu şi distrugere.

Cinci bărbaţi cu vârste cuprinse între 16 şi 41 de ani, toţi din comuna Clejani, judeţul Giurgiu, au fost reţinuţi, pentru 24 de ore în urma unui scandal în localitate urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin-Vale, cu propuneri procedurale", se arată într-un comunicat de presă, emis luni, de IPJ Giurgiu.

Autoritățile mențin starea de alertă în zonă și localitatea este în continuare împânzită de mascați.