Un bărbat a murit, după ce a fost lovit de o autospecială de pompieri, pe un drum din județul Bacău

Un pieton a fost accidentat foarte grav de o autospecială de pompieri, pe un drum din Bacău. Din păcate, salvatorii nu au mai putut face nimic pentru menținerea acestuia în viață.

Urmărește-ne peGoogle news
Un bărbat a murit, după ce a fost lovit de o autospecială de pompieri, pe un drum din județul Bacău
Foto: ISU Bacău/ imagine cu caracter ilustrativ

Un bărbat de 49 de ani a fost accidentat grav de o autospecială ISU, luni seara, pe trecerea de pietoni din Filipești, județul Bacău. Unul dintre subofițerii ISU i-a efectuat masaj cardiac victimei, până la sosirea echipajului medical. Din nefericire, a fost declarat decesul.

Accidentul a fost provocat de o autospecială din cadrul ISU Vrancea, aflată în misiune dinspre Botoșani către Focșani.

Potrivit primelor date, autospeciala ISU avea doar semnalele luminoase în funcțiune, acroșând persoana pe trecerea de pietoni.

La locul producerii accidentului s-au strâns mai multe rude ale victimei, existând riscul de escaladare a conflictului. Au ajuns efectivele SAS și cele din cadrul Serviciului Rutier, pentru efectuarea CFL. Ulterior, oamenii legi au transmis că persoanele prezente se manifestă pașnic.

Imediat după accident, traficul rutier a fost oprit pe ambele sensuri pentru a permite intervenția echipajelor specializate, nefiind valori ridicate de trafic în zonă.

După declararea decesului bărbatului, traficul rutier a fost reluat pe ambele sensuri.