VIDEO: Șofer filmat cu o rachetă pe bancheta din spate, în Bistrița

Un șofer care transporta o rachetă pe bancheta din spate a fost observat sâmbătă seară, pe străzile din Bistrița. Nu era însă o operațiune militară, ci mai degrabă una de imagine, pentru că imaginile au devenit virale pe rețelele de socializare.

Aug 28, 2022 - 16:38
Aug 28, 2022 - 16:39
Urmărește-ne peGoogle news
VIDEO: Șofer filmat cu o rachetă pe bancheta din spate, în Bistrița
Foto: Captură Video

Bărbatul a fost filmat la un semafor din Bistrița, îmbrăcat militar, cu o cască de protecție în cap și la volanul unei mașini decapotabile. Ce a atras însă cu adevărat atenția a fost însă o rachetă transportată în picioare pe bancheta din spate, și legată cu centurile din spate ale mașinii, relatează publicația Bistrițeanul.

Scenele „de senzație” s-au petrecut la semaforul de la Big, unde bistrițenii au avut parte de o scenă parcă ruptă din filme.

La culoarea roșie a oprit o decapotabilă. Din ea se auzea muzică ritmată, militărească. Șoferul, îmbrăcat în culorile armatei și cu o cască pe cap, avea pe bancheta din spate, asigurată în centuri, o rachetă.

Să te plimbi cu racheta pe bancheta din spate și să oprești la semafor, păi asta înseamnă să fii mafiot!!!” este mesajul ce însoțește video-ul, transmis pe Facebook, arată sursa citată.

Sursa: Știrile ProTV