Doi copii, loviți de o mașină, după ce au căzut de pe o bicicletă electrică

Doi copii au ajuns la spital vineri, 26 august, după ce s-au dezechilibrat când se plimbau cu o bicicletă electrică, au căzut și au fost loviți de o mașină în localitatea Săhăteni, din Buzău.

Aug 27, 2022 - 10:18
Urmărește-ne peGoogle news
Doi copii, loviți de o mașină, după ce au căzut de pe o bicicletă electrică
Foto: Ambulanță Covasna/ imagine cu caracter ilustrativ

Accidentul s-a produs pe DJ205B.

Potrivit Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Buzău, copiii s-au dezechilibrat şi au căzut pe partea carosabilă, fiind acroşaţi de un autoturism condus de un localnic.

Ei au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.

Din primele date de la faţa locului s-a stabilit faptul că doi copii, de 7 şi 10 ani, ambii din localitatea Săhăteni, în timp ce se deplasau cu bicicleta electrică în aceeaşi localitate s-au dezechilibrat şi au căzut pe partea carosabilă, fiind acroşaţi de un autoturism condus pe direcţia Năeni către Săhăteni de către un şofer în vârstă de 33 de ani, de asemenea din Săhăteni. Accidentul s-a soldat cu rănirea celor doi copii, care au fost preluaţi de ambulanţă pentru îngrijiri medicale”, au precizat reprezentanţii Poliţiei.

În cauză se va întocmi dosar penal, poliţiştii continuând cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.