O femeie a condus timp de o oră până să-și dea seama că un bărbat dezbrăcat se afla pe bancheta din spate a mașinii sale

O femeie din Rhode Island, SUA, care mergea cu mașina spre serviciu, și-a dat seama că pe bancheta din spate este un bărbat dezbrăcat abia după mai bine de o oră de mers.

Aug 25, 2022 - 20:28
Urmărește-ne peGoogle news
O femeie a condus timp de o oră până să-și dea seama că un bărbat dezbrăcat se afla pe bancheta din spate a mașinii sale
Foto: Unsplash/ imagine cu caracter ilustrativ

Aceasta a ascultat un podcast în timp ce conducea, drept urmare nu a fost atentă, astfel că a observat bărbatul abia după ce a ajuns la destinație, când a vrut să iasă din mașină, potrivit NBC News, citat de Ziare.com.

A sunat la poliție, iar când au ajuns autoritățile l-au găsit pe bărbat dormind. Avea pe el o pereche de pantaloni scurți înfășurați în jurul unui picior și o cămașă înfășurată în jurul unui braț.

Polițiștii au aflat că pe numele tânărului de 21 de ani fusese deja emis un mandat de arestare pentru intrare prin efracție.

Se pare că acesta a intrat în mașină după ce femeia a pornit motorul și a intrat pentru scurt timp în casă să ia ceva. Ulterior a adormit pe bancheta din spate, fiind sub influența alcoolului și drogurilor.