Ministrul Apărării: Nu mi-a reproşat nimeni nimic până acum,nici premierul, nici preşedintele, nici Marcel Ciolacu

Ministrul Apărării a vorbit, miercuri, despre zvonurile privind remanierea sa din Guvern. Oficialul PSD spune că nu i s-a reproșat nimic și că nu este emoționat de știri „de august”.

Aug 25, 2022 - 06:56
Urmărește-ne peGoogle news
Ministrul Apărării: Nu mi-a reproşat nimeni nimic până acum,nici premierul, nici preşedintele, nici Marcel Ciolacu
Foto: Guvernul României

„Nu mi-a reproșat nimeni nimic până acum, nici premierul, nici președintele, nici Marcel Ciolacu. Știrile astea care apar pe surse, fără nicio sursă identificabilă, și care se repetă, când e vorba de ministrul Apărării, în timpul acestui război hibrid, au o anumită direcție, o anumită semnificație, pot fi înțelese. Încerci să dai senzația de nesiguranță, încerci să dai senzația că politica este greșită și că cineva a greșit în sistemul de apărare sau că nu funcționează apărarea.

Nu am avut nicio discuție, evident că am discutat și cu premierul acest lucru, nimeni nu a pus problema unei remanieri în Guvern, nici despre mine, nici despre altcineva. Nimeni nu este bătut în cuie, n-am dat un concurs pentru funcția de ministru, în momentul în care îți spune partidul care te-a propus că trebuie să lași locul altuia, asta e un lucru normal. Deocamdată, acesta este un fake news care a funcționat destul de bine, dar îi înțeleg sensul, este august și sunt puține știri, sunt știrile de august care merg mai ușor. Eu îmi fac treaba, dar nici nu mă emoționează asemenea știri”, a declarat ministrul Apărării, Vasile Dîncu.