Un bărbat a murit după ce a fost înjunghiat de prostituata pe care n-a mai vrut să o plătească, la Pitești

O femeie de 22 de ani și „peștele” ei din Pitești, soț și soție, ar fi înjunghiat un bărbat, luni, ce o plătea pentru servicii sexuale, după ce acesta și-a luat banii înapoi și a vrut să plece.

Aug 22, 2022 - 19:11
Urmărește-ne peGoogle news
Un bărbat a murit după ce a fost înjunghiat de prostituata pe care n-a mai vrut să o plătească, la Pitești
Foto: Poliția Română/ imagine cu caracter ilustrativ

Bărbatul de de 56 de ani din Curtea de Argeș a murit, după ce a fost înjunghiat cu bestialitate de o prostituată de 22 de ani, din Pitești, și de cel care o exploata, chiar soțul femeii.

La fața locului s-au deplasat cu operativitate polițiștii de ordine publică din cadrul Secției 3 Poliție Pitești, constatând că un bărbat, de aproximativ 50 de ani, ar fi suferit leziuni, posibil provocate cu un obiect tăietor-înțepător, acesta fiind în stare de inconștiență.

Polițiștii desfășoară cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc și luarea măsurilor legale care se impun.

Cei doi l-ar fi atacat pentru că omul a refuzat să plătească o partidă de sex care nu-i plăcuse, potrivit unor surse din cadrul anchetei. Agresorii au fost reținuți.

Totul s-a petrecut în jurul amiezii, într-un cartier liniștit din Pitești, unde un individ de 25 de ani își oferea, pe bani soția bărbaților doritori de sex ocazional.

Potrivit anchetatorilor, clientul de 56 de ani din Curtea de Argeș s-a declarat nemulțumit de prestația femeii și, la plecare, și-a luat banii înapoi.

Tânara de 22 de ani și soțul ei l-ar fi prins și înjunghiat pe scara blocului. Victima a mai avut puteri să iasă din clădire și să ceară ajutor. Când a fost dus la spital, omul încă mai trăia.

„Are multiple plăgi înjunghiate, dintre care cea mai importantă la nivelul toracelui și multiple plăgi la nivelul membrelor, unele dintre ele cu leziuni vasculare importante", a declarat Dr. Marius Pașcu, șef UPU Argeș.

Polițiștii i-au prins pe cei doi agresori chiar în fața blocului, înainte să poată fugi.

Polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Pitești au identificat și două persoane bănuite de săvârșirea faptei, precum și victima care prezenta leziuni multiple", a spus agent șef principal Florin Popa, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeș.

Medicii l-au băgat imediat în operație pe bărbatul rănit, dar omul nu a supraviețuit pentru că pierduse prea mult sânge. Locatarii blocului unde s-a petrecut totul sunt îngroziți. 

Încadrată inițial ca tentativă de omor, fapta celor doi devine crimă. Ei își vor petrece noaptea în arest, iar marți vor fi prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.