O mireasă de 24 de ani, însărcinată, a murit chiar în ziua nunții sale, la Suceava - Tânăra se externase la cerere din spital

O tânără în vârstă de 24 de ani, din Suceava, însărcinată în opt luni, a murit sâmbătă, 20 august, chiar în ziua în care trebuia să se căsătorească.

Aug 21, 2022 - 12:21
Urmărește-ne peGoogle news
O mireasă de 24 de ani, însărcinată, a murit chiar în ziua nunții sale, la Suceava - Tânăra se externase la cerere din spital
Foto: Unsplash/ imagine cu caracter ilustrativ

Vineri, 19 august, se externase pe semnătură de pe secția COVID a Spitalului Județean Suceava. Cununia civilă și cea religioasă erau programate sâmbătă, însă în decursul după-amiezii a ajuns la spital în stop cardio-respirator, potrivit obiectivdesuceava.ro.

Soțul femeii a sunat la 112, iar cei doi au plecat din localitatea Plătinoasa spre spitalul din Gura Humorului. Pe drum s-au întâlnit cu ambulanța, însă femeia era deja în stop cardio-respirator.

Tânăra avea istoric de probleme cardiace cu o operație pe cord. În ciuda eforturilor medicilor, atât femeia de 24 de ani, cât și copilul au murit.

Pacienta a fost adusă în stop cardio-respirator în curs de resuscitare”, a declarat medicul urgentist Dan Teodorovici, purtător de cuvânt în cadrul Spitalului Județean Suceava.