Bărbat înjunghiat de un coleg de serviciu, la Arad, pentru că a refuzat să bea cu el după program

Un cetățean vietnamez, angajat la o fabrică din Arad, a ajuns la spital după ce a fost înjunghiat de un coleg de serviciu, agresorul fiind tot din Vietnam.

Aug 16, 2022 - 17:45
Urmărește-ne peGoogle news
Bărbat înjunghiat de un coleg de serviciu, la Arad, pentru că a refuzat să bea cu el după program
Foto: Poliția Română/ imagine cu caracter ilustrativ

Se pare că bărbatul s-ar fi supărat deoarece victima nu a vrut să mai rămână la un pahar de băutură cu el, potrivit Știrile ProTV.

Acesta a fost transportat la spital, unde a fost operat de urgență, iar în momentul actual viața nu îi este pusă în pericol. Totuși, va avea nevoie de o lună de îngrijiri medicale.

Incidentul a avut loc în noaptea de luni spre marți, 15 spre 16 august, într-o clădire în care sunt cazați 35 de cetățeni vietnamezi, toți angajați la o fabrică de vagoane.

Se afla sub influența băuturilor alcoolice și i-a cerut să consume băuturi alcoolice împreună. Persoana vătămată a refuzat, suspectul lovindu-l cu pumnii în zona feței, după care a părăsit camera. După cinci minute, suspectul s-a întors și a lovit victima cu un cuțit în zona abdominală”, a declarat Ruxandra Tarcea, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

„Prezenta o plagă penetrantă la nivelul hipocondrului stâng. După ce i s-au acordat primele îngrijiri, acesta a fost transportat și predat la unitatea de primiri urgențe a Spitalului Județean”, a spus și Mircea Mera, director medical Ambulanță Arad.