Ministrul de Interne, după performanţa lui David Popovici: Ce rezultat formidabil, ne umpli din nou sufletele de bucurie

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a apreciat, sâmbătă seară, rezultatul formidabil obţinut de David Popovici şi i-a transmis mulţumiri pentru că urcă România pe podiumul competiţiilor sportive internaţionale de nataţie.

Aug 13, 2022 - 21:16
Urmărește-ne peGoogle news
Ministrul de Interne, după performanţa lui David Popovici: Ce rezultat formidabil, ne umpli din nou sufletele de bucurie
Foto: Lucian Bode/ Facebook

Ce rezultat formidabil! Cu 46,86 de secunde David Popovici a doborât recordul mondial la proba regină a înotului! Bravo, David Popovici, pentru victoria de la Roma! Ne umpli din nou sufletele de bucurie şi mândrie”, a scris, sâmbătă seară, pe Facebook, ministrul de Interne. 

Lucian Bode a apreciat că ”David Popovici, copilul de aur al nataţiei româneşti, scrie istorie şi la Campionatul European pentru seniori de la Roma, cucerind medalia de aur la 100 metri liber”. 

”Este un parcurs fabulos pentru tânărul nostru sportiv de la CS Dinamo, care are în faţă un drum lung al performanţei. Suntem alături de tine şi îţi mulţumim pentru că urci România pe podiumul competiţiilor sportive internaţionale de nataţie”, a mai scris Bode. 

Sportivul David Popovici a câştigat, sâmbătă, medalia de aur în proba de 100 m liber, la Campionatul European de nataţie pentru seniori, la Roma. El a stabilit noul record mondial al probei.