VIDEO - Șeful Consiliului Județean Caraș-Severin, pilot de elicopter la o nuntă: „Sunt președintele tuturor, inclusiv al comunității rome din Bocșa”

Romeo Dunca a făcut pe pilotul de elicopter la o nuntă de romi. Șeful Consiliului Județean Caraș Severin a găsit și scuza: „Sunt președintele tuturor cetățenilor din Caraș-Severin, fie ei romi, maghiari sași sau români”.

Aug 12, 2022 - 21:01
Urmărește-ne peGoogle news
VIDEO - Șeful Consiliului Județean Caraș-Severin, pilot de elicopter la o nuntă: „Sunt președintele tuturor, inclusiv al comunității rome din Bocșa”
Foto: Romeo Dunca/Facebook

Romeo Dunca, la manșa elicopterului, a venit la Bocșa după tinerii însurăței și după alți câțiva invitați de seamă. I-a luat cu elicopterul, a dat un survol deasupra palatului socrului, apoi i-a condus până în fața restaurantului din Reșița unde a fost organizată marea petrecere, relatează presa locală.

Direct el în persoană, Dunca Romeo, multimilionarul, ne plimbă cu elicopterul! Elicopter din ăla mare, cu bani mulți!”, a dezvăluit mirele urmăritorilor de pe Facebook numele celebrului pilot al elicopterului care valorează 3 milioane de euro.

Dunca a explicat prezența sa la nuntă prin faptul că o cunoaște pe una din rudele mirilor.

Pe una din rudele mirilor o cunosc de mult timp. Am scăpat cândva o promisiune să fiu alături de tânăra familie la acest eveniment. Nu totul e pe bani și nu toți își dau până și sufletul pentru ei. Sunt președintele tuturor carasenilor, inclusiv al comunității rome din Bocșa. Care, se știe, de obicei votează alături de opoziție. Avem exemple când 300 de voturi au schimbat soarta unui județ. A arata unui grup etnic că ești alături de el, fără să ai emoții că va scrie Dani Stanciu, e o dovada de asumare și normalitate. Tiganii sunt ca și noi. Unii buni, harnici și pricepuți, alții mai puțin serioși. Dar sincer să fiu, derapaje maxime de caracter pe la alții am întâlnit. Nu la ei. Asa că, să  fim sănătoși și mirii fericiți.”, a explicat președintele Dunca.