Cinci persoane au fost găsite moarte într-o casă din Bascov, în judeţul Argeş

Un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că în momentul când s-a întors la domiciliu a găsit cinci membri ai familiei decedaţi, fiind vorba de soţie, fiica în vârstă de 5 ani, cei doi socri şi un cumnat.

Aug 9, 2022 - 18:02
Urmărește-ne peGoogle news
Cinci persoane au fost găsite moarte într-o casă din Bascov, în judeţul Argeş
Foto: Poliția Română/ imagine cu caracter ilustrativ

UPDATE:

Un bărbat cu probleme psihice a fost reţinut în acest caz, anunţă Poliţia Română.

Poliţiştii au luat primele măsuri, iar la scurt timp, au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat de 53 de ani, cunoscut cu probleme psihice. Bărbatul se află în custodia poliţiştilor, iar cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş”, anunţă Poliţia într-un comunicat.

Ştirea iniţială:

În ziua de 9 august a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş au fost sesizaţi cu privire la faptul că, un bărbat de 48 de ani, din comuna Bascov, ar fi găsit, când s-a întors la domiciliu, cinci membri ai familiei sale (soţia, copilul, cei doi socrii şi un cumnat), decedaţi, înjunghiaţi”, arăta iniţial sursa citată.

Poliţiştii IPJ Argeş ajunşi la faţa locului au găsit trupurile victimelor, acestea prezentând mai multe plăgi prin înjunghiere la nivelul corpului.

Totodată, din cercetările efectuate s-a stabilit că la domiciliul reclamantului mai locuia şi fratele soţiei, acesta fiind cunoscut cu afecţiuni psihice.

Imediat după sesizare, suspectul principal a fost găsit de către poliţişti, urmând a se stabili împrejurările producerii evenimentului.