Consilier local din Pitești, mușcat de un câine, într-un parc din oraș

Un consilier local din municipiul Piteşti a fost muşcat de un câine în Parcul Lunca Argeşului. Bărbatul a fost transportat de urgenţă la spital. Primarul din Piteşti, Cristian Gentea, a reacţionat pe pagina sa de Facebook şi a precizat că astfel de situaţii nu trebuie să se mai repete.

Aug 5, 2022 - 06:46
Urmărește-ne peGoogle news
Consilier local din Pitești, mușcat de un câine, într-un parc din oraș
Foto: Cristian Gentea/Facebook

Potrivit presei locale din Piteşti, citate de Ziare.com, bărbatul a fost rănit de animal la un picior. La locul incidentului au fost chemaţi poliţişti locali, dar şi agenţi de poliţie.

Primarul municipiului Piteşti, Cristian Gentea, a reacţionat pe pagina de Facebook, joi seară şi a spus că regretă incidentul, dar a subliniat că astfel de situaţii nu trebuie să se mai repete.

”Regret incidentul din Parcul Lunca Argeşului, în care un cetăţean a fost muşcat de un câine Brac german, o rasă neagresivă, de regulă! Astfel de situaţii nu trebuie să se repete!”, a scris Gentea pe Facebook.

Edilul a făcut apel la responsabilitate atât din partea proprietarilor de animale, cât şi din partea cetăţenilor care se plimbă prin parcuri.

Fac, deci, apel la responsabilitate şi grijă - proprietari şi cetăţeni - aşa încât să ne bucurăm şi de plimbări în parcuri în siguranţă, şi de compania patrupedelor noastre! Poliţia Locală face frecvent acţiuni de informare privind obligaţiile proprietarilor de câini, dar şi al comportamentului uman în preajma animalelor de companie care pot reacţiona instinctiv în anumite situaţii”, a mai scris Gentea.