Bărbat din Iaşi, acuzat că şi-a ucis soţia, pentru că nu făcea destui bani din videochat

Femeia a fost agresată timp de patru ani de către suspect, ajungând să aibă multiple traumatisme care au condus la deces.

Aug 4, 2022 - 18:18
Urmărește-ne peGoogle news
Bărbat din Iaşi, acuzat că şi-a ucis soţia, pentru că nu făcea destui bani din videochat
Foto: Unsplash/ imagine cu caracter ilustrativ

Un bărbat din Iaşi este acuzat de către procurorii de la Tribunalul Iaşi că şi-ar fi bătut soţia în mod repetat, până când aceasta a murit, motivul fiind că femeia nu a câştigat suficienţi bani din videochat.

„În fapt, s-a reţinut că, în perioada 2016-2022 numitul A.R.C. a exercitat în mod repetat acte de violenţă fizică asupra soţiei sale (motivat de faptul că aceasta nu mai câştiga venituri consistente din activităţi de videochat) lovind-o cu pumnii şi picioarele în mai multe zone ale corpului şi cu precădere în zona craniană determinând multiple traumatisme cranio-cerebrale ce au condus la alterarea constantă a stării de sănătate a acesteia după producerea iniţială a unui hematom subdural cronic cu resângerare frontal drept şi instalarea unor higrome emisferice bilaterale“, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Anchetatorii precizează că starea femeii s-a alterat încontinuu şi asociate cu o bronhopneumonie, au dus la moartea ei în data de 07.03.2022. Suspectul nu s-a prezentat în faţa procurorilor, deşi ce a fost citat pentru a fi audiat.

Din verificările efectuate cu ocazia punerii în executare a mandatelor de aducere a rezultat că acesta nu mai locuieşte la adresa de domiciliu, nici la adresele cunoscute în care a stat fără forme legale", se arată în comunicatul transmis de autorităţi.