Gabriela Firea, despre o nouă candidatură la Primăria Capitalei: Dacă cetăţenii mă votează, mă voi întoarce ca primar general

Ministrul Familiei, Gabriela Firea, a declarat miercuri, că va reveni la Primăria Capitalei dacă cetățenii o vor vota și dacă va fi sănătoasă.

Aug 4, 2022 - 06:41
Urmărește-ne peGoogle news
Gabriela Firea, despre o nouă candidatură la Primăria Capitalei: Dacă cetăţenii mă votează, mă voi întoarce ca primar general
Foto: Gabriela Firea/ Facebook

Daca cetățenii mă vor vota, mă voi întoarce Primar General. Doresc să candidez dacă sunt sănătoasă, daca sunt bine, daca mai am putere, energie ca până acum. Până în acest moment nu mă îndoiesc de susținerea colegilor din partid, a președintelui Marcel Ciolacu, a secretarului general Paul Stanescu si a prim-vicepresedintelui Sorin Grindeanu”, a declarat fostul edil, la un post TV.

Din fosta calitate, Gabriela Firea a ironizat și discursul de campanie al actualului edil, care acuza mafia din PMB.

Caracatița Gabrielei Firea e acum caracatița lui Nicușor Dan. Nici 1% din consilieri nu s-au schimbat, directorii sunt tot acolo”.

Firea a precizat că sunt discuții incipiente în cadrul Coaliţiei de guvernare pentru a fi susținută pentru o candidatură la Primăria Capitalei.

S-a vorbit la nivel teoretic. Nu aş vrea să angajez acum mai multe aspecte. Din punct de vedere politic se vorbea despre o posibilă alianţă în 2024, la nivel de Bucureşti pentru alegerile locale, dar nu ştiu cât de mult să mă bazez. Este decizia domniilor lor, dacă vor veni cu un candidat redutabil pentru Primăria Capitalei sau vor dori să să avem o alianţă politică şi să îi reprezint şi pe ei cu cinste, aş spune eu, pentru că am avut foarte multe proiecte social-democrate la Capitală, dar şi foarte multă liberare şi mă refer aici la investiţii”, a afirmat Firea.