Incendiu la o casă parohială din Bistrița-Năsăud - Preotul a fost rănit

Un incendiu puternic a izbucnit în județul Bistrița-Năsăud. Un preot a suferit arsuri în zona capului după ce casa parohial, construită din lemn, a fost mistuită de flăcări. Acesta se afla acasă împreună cu soția. Pompierii au intervenit de urgență.

Urmărește-ne peGoogle news
Incendiu la o casă parohială din Bistrița-Năsăud - Preotul a fost rănit
Foto: ISUBN/ imagine cu caracter ilustrativ

Incendiul puternic a pornit de la podul casei parohiale din localitatea Liviu Rebreanu, vechi de peste 100 de ani. Preotul de 38 de ani a fost rănit în încercarea de a-și salva soția și de a stinge flăcările. Pompierii au intervenit rapid și au reușit să salveze o mare parte din casă și bunurile din ea.

Un bărbat în vârstă de aproximativ 38 de ani a suferit arsuri superficiale la nivelul capului, a primit asistență medicală (prim ajutor) din partea paramedicilor SMURD și a refuzat transportul la spital. Incendiul se manifesta generalizat, la nivelul acoperișului, pe o suprafață de cca 200 mp, dar prin intervenția promptă a pompierilor năsăudeni, focarele au fost localizate rapid, iar interiorul casei și cea mai mare parte a podului au fost salvate. Se lucrează pentru lichidarea tuturor focarelor și îndepărtarea elementelor de construcție care prezintă riscul prăbușirii”, a informat ISU BN, potrivit realitatea.net.