VIDEO: O asistentă medicală și o persoană, rănite în urma unui accident în care a fost implicată o ambulanță, la Buzău

Un accident rutier în care a fost implicată o ambulanţă a avut loc, marţi seară, pe strada Oltului din municipiul Buzău, lângă Biserica Sfânta Parascheva. Coliziunea dintre autospeciala SAJ Buzău şi un autoturism s-a soldat cu rănirea a două persoane.

Aug 3, 2022 - 06:43
Urmărește-ne peGoogle news
VIDEO: O asistentă medicală și o persoană, rănite în urma unui accident în care a fost implicată o ambulanță, la Buzău
Foto: IPJ Buzău

Potrivit IPJ Buzău, o ambulanţă condusă de către un şofer buzoian în vârstă de 41 de ani, pe strada Carpaţi către intersecţia cu strada Oltului, a intrat în coliziune cu un autoturism care circula pe strada Oltului.

La volanul acestuia se afla un conducător auto în vârstă de 49 de ani, din Buzău. Coliziunea s-a soldat cu rănirea şoferului autoturismului şi a unui membru al echipajului medical de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă, o femeie de 40 de ani, din Buzău.

Autospeciala SAJ nu transporta pacient la momentul producerii accidentului rutier. Persoanele rănite au fost preluate de o ambulanţă sosită între timp la intervenţie şi transportate la Spitalul Judeţean Buzău pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul. Ttraficul în apropierea Bisericii Sfânta Parascheva, unde a avut loc accidentul, a fost restricţionat mai multe zeci de minute.